AcasăEvenimentSportCampionat National: Locul II pentru Palatul Copiilor Baia Mare la etapa de...

Campionat National: Locul II pentru Palatul Copiilor Baia Mare la etapa de la Oradea

DISTRIBUIȚI

Noi rezultate bune obtinute de catre Palatul Copiilor Baia Mare in campionatul national de karting. In etapa de la Oradea, a doua din cadrul Campionatului National de Karting, desfasurata in perioada  28-29 iunie, echipajul Palatului Copiilor din Baia Mare s-a situat pe  locul II. Pilotul Olar Adrian Ilie elev la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Marea obținut locul 1 la categoria Cadet  și mențiune la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Perșe Sergiu elev la Școala ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare s-a clasat pe locul 3 la categoria Pufo  și  locul 5 la categoria mini Open. Pilotul Olar Mircea elev al Liceului de Arte din Baia Mare a obținut  premiul 3 la categoria Mobra Juniori  și la categoria Cadet mențiune.

Pilotul Kulcsar Tamas elev la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie a obținut mențiune la categoria Mobra Seniori. Pilotul Feldman Felix elev la Liceul de Arte din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Mini, Pilotul Komlosi Robert elev la Liceul Teoretic ”Nemeth Laszlo”  din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori. Pilotul Manzilac Vlad elev la Școlala ”Avram Iancu” din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori.

Piloții Bîrle Daniel și Pintea Mihaița au obținut mențiuni la categoria 125 KZ. Echipa a fost coordonată de profesor inginer Olar Mircea de la Palatul Copiilor Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA