AcasăEvenimentSportCAMPIONAT NAȚIONAL LA ORIENTARE 2018 – Sportivii de la CSS Baia Sprie,...

CAMPIONAT NAȚIONAL LA ORIENTARE 2018 – Sportivii de la CSS Baia Sprie, pe podium

DISTRIBUIȚI

CAMPIONAT NAȚIONAL LA ORIENTARE 2018   In organizarea F.R. Orientare cu sprijinul CSU Brasov, in cartierul Noua si statiunea Poana Brasov s-a desfasurat Campionatul National pe Echipe la Orientare in Alergare, Cupa CSU Brasov ed. XVI si Trofeul Tara Barsei, etapa de oras contand si ca etapa a III a in Campionatul National de Parc O Tour, doua etape de medie si una de lunga distanta.

Rezultatele pentru Campionatul National pe Echipe s-au intocmit prin cumularea timpilor realizati de cate doi sportivi de la acelasi club in cele doua etape de medie si cea de lunga distanta, pentru Cupa CSU au contat timpii realizati in etapele a II si a III de concurs, iar clasamentul pentru Trofeul Tara Barsei s-a obtinut prin cumularea timpilor din cele patru etape de concurs.

Vreme frumoasa pentru desfasurarea in bune conditii a competitiei la care au participat in jur de 300 de sportivi de la cluburi din tara si din strainatate. Daca in primele doua etape zonele de concurs au fost relativ usoare, in cele doua etape desfasurate in Poiana Brasovau solicitat mult sportivii din punct de vedere fizic si tehnic. Trasee interesante, bine concepute de catre organizatori, corespunzatoare din punct de vedere tehnic si fizic unei competitii de asemenea anvergura. La aceste competitii C.S.S. Baia Sprie s-a prezentat cu un numar de 11 sportivi in probele individuale:

 

Campionatul National:

Locul II:   Pavel Darius + Pop Lucian  categ. M 12

Locul II:   Petrus Mihaela + Sorici Mara categ. F 12

Locul III : Uveghes Denisa + Waldhutter Maya categ. F 14

Locul V: Major Gabriel + Nechita Raul categ. M 14

 

Cupa CSU Brasov:

Locul I: Laza Ileana  – F 50

Locul III : Sorici Mara – F 12, Pavel Darius – M 12

Locul IV: Petrus Mihaela – F12, Pop Lucian – M 12

Locul VI: Major Gabriel – M 14

 

Trofeul Tara Bârsei:

Locul I: Laza Ileana  – F 50,

Loc II: Pavel Darius – M 12,

Locul IV: Sorici Mara – F12, Pop Lucian – M 12, Major Gabriel – M 14

Locul V: Uveghes Denisa – F 14

Locul VI: Nechita Raul – M 14

 

Sportivii sunt elevi la Scolile Gimnaziale Simion Barnutiu, Lucian Blaga si A.I.Cuza din Baia Mare si sunt pregatiti de prof. Laza Ileana, sub indrumarea director prof. Toma Andreea.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la C.S.S.Baia Sprie se va desfasura in perioada 5 – 6 mai la Oradea.

 

Informatii furnizate de C.S.S. Baia Sprie

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA