spot_img
Acasăsinucidere maramuresCAMPANII IPJ Maramures - "Voteaza legal" si "Nu-ti lasa masina la indemana...

CAMPANII IPJ Maramures – „Voteaza legal” si „Nu-ti lasa masina la indemana hotilor!”, in plina desfasurare

DISTRIBUIȚI

Azi, 20 iulie, poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului de  poliţie rutieră, în parteneriat cu ATOP, au efectuat o acţiune preventivă în cadrul a două campanii naţionale de informare a cetăţenilor. Acţiunea a avut loc la sediul CASPEV, din Baia Mare, cu ocazia examinării persoanelor pentru redobândirea permisului de conducere auto.

Votează Legal la referendum!

Ne aflăm în perioada premergătoare derulării referendumului de la 29 iulie, astfel încât poliţiştii au explicat celor prezenţi faptul că, votul multiplu sau turismul electoral constituie infracţiuni şi sunt pedepsite cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani. 

„NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!” a fost cel de-al doilea mesaj preventiv al oamenilor legii

Explicaţiile poliţiştilor au fost însoţite de pliante împărţite persoanelor şi care au fost tipărite prin sprijinul societăţii de asigurării Groupama S.A. De asemenea, participanţii la activitate au primit odorizante auto, cu mesajele campaniei şi recomandările aferente, care au fost confecţionate pe plan local, cu implicarea Consiliului Judeţean Maramureş şi a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA