AcasăActualitateSocialCAMPANIE UMANITARA - 28 de pompierii maramureseni au donat sange. Printre ei...

CAMPANIE UMANITARA – 28 de pompierii maramureseni au donat sange. Printre ei si plt.maj. Nicolae Zola, paramedic SMURD si preot ISU, chiar de ziua lui de nastere

DISTRIBUIȚI

col Ion Pop, inspectorul sef ISU Maramures

Personalul I.S.U. Maramureş a început în această dimineaţă acţiunea umanitară de donare de sânge sub deviza „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”. organizată cu ocazia zilei de 28 februarie- Ziua Protecţiei Civile din România. 28 de pompieri de la reşedinţa I.S.U., Detaşamentul Baia Mare, Garda de Intervenţie Şomcuta Mare, Punctul de lucru Fărcaşa şi Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş s-au prezentat la Centrul de transfuzie sanguină din Baia Mare şi au donat sânge pentru cei aflaţi în nevoie.Exemplu a dat chiar colonelul Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş, care s-a numărat printre donatorii de astăzi. Alaturi de el, donator a fost si plt. maj. Nicolae Zola, paramedic S.M.U.R.D. si preot onorific al I.S.U. Maramures. Nicolae Zola a facut acest gest umanitar chiar de ziua lui.  Plt.maj. Zola a implinit astazi 41 de ani.  Colegii ii ureaza un calduros „La Multi Ani!” cu acest prilej.

Acţiunea va continua mâine, cu celelalte cadre de la subunităţile mai sus amintite. Miercuri, la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei se vor prezenta donatorii de la Detaşamentul de Pompieri din municipiul de  pe Tisa şi cei de la Garda de Intervenţie Bogdan Vodă, iar vineri şi sâmbătă, tot la Sighetu Marmaţiei, vor dona sânge cadre ale Secţiei de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi Gărzii de Intervenţie Borşa. Până acum şi-au anunţat intenţia de a participa la acţiune nu mai puţin de 110 pompieri de la toate subunităţile inspectoratului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA