AcasăAdministrațieCAMPANIE SUSȚINUTĂ DE AMBASADA SUA ÎN ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE - „Dăruiește...

CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE AMBASADA SUA ÎN ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE – „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil”

DISTRIBUIȚI

CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE AMBASADA SUA ÎN ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE La Centrul de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc de pe strada Arieșului a avut loc o campanie de suflet. Centrul a fost construit de către Primăria Municipiului Baia Mare.

„Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil” face parte din proiectul organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, American Councils for International Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene din Baia Mare.

În cadrul campaniei au fost oferite cărți, jucării și dulciuri pentru copiii care își desfășoară activități în acest centru.
“Sunt gesturi de suflet care aduc multă bucurie! Sunt gesturi normale în comunitatea noastră diversă, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Sunt recunoscător Ambasadei Statelor Unite, în mod special Excelenței Sale Domnului Ambasador Hans Klemm, dar și partenerilor de la American Councils for International Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu”, pentru primii pași, simbolici, dar concreți, în a oferi un viitor în lumină și civilizație, muncă și educație acestor minunaţi copii băimăreni”, arată primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Sursă info și foto.

Citește și: http://2.actualmm.ro/cazul-poluarii-raului-lapus-compania-remin-amendata-cu-75-000-de-lei-si-somata-sa-faca-lucrarile-de-reparatii/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/sighetu-marmatiei-valea-hotarului-un-autoturism-a-plonjat-in-raul-iza/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA