Acasăsinucidere maramuresCAMPANIE - Englezii avertizați pe Facebook: „Românii atacă femei singure”

CAMPANIE – Englezii avertizați pe Facebook: „Românii atacă femei singure”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Niște mesaje postate pe pagina de Facebook a Centrului Comunitar din Blurton, Staffordshire au băgat spaima în locuitorii din această zonă.

Potrivit acestora, localnicii sunt avertizați că românii comit jafuri în localitatea Blurton, ba mai mult poliția ar fi făcut flaiere în care s-a menționat acest lucru.

Polițiștii au luat atitudine și a anunțat că nu sunt decât zvonuri pe care populația nu trebuie să le ia în seamă. „Nu știm de unde a apărut zvonul, dar nu este adevărat”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Staffordshire. „Nu au fost împărțite pliante, iar nu investigăm acest tip de infracțiuni”, a mai spus acesta.

Cei de la Centrul Comunitar din Blurton și-au cerut scuze: „Dorim să ne cerem scuze pentru postarea în legătură cu incidentele din zona ST3 despre jafuri. Am vorbit cu poliția din Staffordshire și ne-am dat seama că notificarea pe care am primit-o era o farsă. Am re-postat mesajul cu bună-credință, crezând că a fost trimis de către o sursă oficială.”

Cei de la centru au mai spus că își cer scuze pentru suferința cauzată de re-postarea informațiilor și au stabilit imediat proceduri prin care vor filtra mai bine astfel de informații ce vor apărea pe viitor.

Sursa: ziarulromanesc.net

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA