Acasăsinucidere maramuresCAMPANIE DE UNITATE - Londonezii, îndemnaţi să petreacă în baruri şi restaurante,...

CAMPANIE DE UNITATE – Londonezii, îndemnaţi să petreacă în baruri şi restaurante, pentru a arăta unitate după atentatul de pe London Bridge

DISTRIBUIȚI

CAMPANIE DE UNITATE Londonezii sunt îndemnaţi să petreacă sâmbătă seară în barurile şi restaurantele din capitală, pentru a demonstra unitate şi rezistenţă la o săptămână după atentatele de pe London Bridge, în care şi-au pierdut viaţa inclusiv cinci persoane care serveau cina sau beau în restaurantele din zona Borough Market, transmite BBC.

Crucea Roşie din Marea Britanie a lansat deja o campanie, în care le cere oamenilor să iasă împreună la o săptămână după atentatele de pe London Bridge şi din Borough Market, scrie News.

De asemenea, restaurantele au anunţat că vor dona banii pentru un anumit produs din meniu, în vreme ce barurile şi puburile vor cere donanţii în cuantumul unei băuturi. Toţi banii strânşi sâmbătă seara se vor îndrepta spre Fondul Solidarităţii, înfiinţat de Crucea Roşie UK.

Acest fond este destinat victimelor atentatelor teroriste şi familiilor acestora din Marea Britanie.

Fondul Solidarităţii a strâns aproape 400.000 de lire sterline în primele 48 de ore, după ce a fost înfiinţat în urma atentatelor din Londra şi Manchester.

Uber a anunţat că va dona o liră pentru fiecare cursă ce va avea loc sâmbătă seara, dar până la miezul nopţii, în vreme ce donaţii directe vor fi strânse la piesa de teatru Don Juan de pe West End.

Opt persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 48 au fost rănite, după ce trei atacatori au intrat săptămâna trecută cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a declanşa un carnagiu cu mai multe cuţite de bucătărie în zona Borough Market.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA