spot_img
AcasăActualitateCAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE - Deputatul dr. Viorica Cherecheș alături de femeile liberale,...

CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE – Deputatul dr. Viorica Cherecheș alături de femeile liberale, acțiune pentru promovarea conștientizării importanței prevenirii cancerului de sân

DISTRIBUIȚI

CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE  Luna octombrie este dedicată conștientizării importanței prevenirii cancerului de sân. Medic de profesie, deputatul dr. Viorica Cherecheș, alături de Organizația Femeilor Liberale din Baia Mare a organizat o acțiune de conștientizare.

Sub egida „Lumina roz, sănătate și speranță”, doamnele au mărșăluit prin oraș cu baloane roz, oprind și discutând cu alte femei despre această boală cruntă și ce se poate face pentru prevenirea ei. În final, organizatoarele manifestării au ajuns la Muzeul de Etnografie unde clădirea a fost luminată în roz cu această ocazie.

Acțiunii i s-a alăturat și primarul Cătălin Cherecheș care și-a exprimat susținerea pentru astfel de demersuri, printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Luna octombrie este dedicată femeilor, dar și nouă, bărbaților care trebuie să le fim alături și să le susținem, pentru conştientizarea importanţei prevenirii cancerului de sân. Am participat cu inima deschisă la acțiunea organizată zilele trecute de către mama mea, deputat dr. Viorica Cherecheș și celelalte doamne liberale din orașul nostru, din dorința de a promova importanța prevenirii acestei boli crunte. Lumină roz, sănătate și speranță, implicare în societate și empatie sunt cuvintele care descriu cel mai bine acțiunea lor. Felicitări!”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA