AcasăActualitateCămătari din Baia Mare, REȚINUȚI de polițiști! O femeie a depus plângere...

Cămătari din Baia Mare, REȚINUȚI de polițiști! O femeie a depus plângere după ce a fost amenințată și agresată fizic de cei doi

DISTRIBUIȚI

Ieri, 15 septembrie, polițiștii din Baia Mare au dispus continuarea urmăririi penale față de un bărbat de 40 de ani și o femeie de 42 de ani ambii din Baia Mare, sub aspectul comiterii infracțiunilor de șantaj și camătă.

În fapt, în data de 31 august 2022, Poliția Municipiului Baia Mare, a fost sesizată prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că, în luna septembrie 2021 a împrumutat o sumă de bani de la cei doi, fiindu-i aplicate lunar dobânzi.

La începutul lunii iunie 2022, fiind în imposibilitatea de a mai achita sumele de bani percepute de aceștia, persoana vătămată a fost amenințată cu acte de violență și agresată fizic, obligând-o în continuare să achite sumele percepute de aceștia.

Față de bărbatul și femeia în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

În cauză, polițiștii continuă cercetările urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA