AcasăActualitate112OROARE ŞI CALVAR - Un tată şi-a batjocorit şi biciuit fiica de...

OROARE ŞI CALVAR – Un tată şi-a batjocorit şi biciuit fiica de doar 15 ani

DISTRIBUIȚI

OROARE ŞI CALVAR Caz cutremurător la Vaslui. Un tată a fost reclamat la poliţie chiar de fiica lui pentru fapte revoltătoare.

 

Bărbatul, din localitatea Simila, comuna Zorleni, judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-ar fi abuzat fizic şi sexual fiica de 15 ani.

Dar, surpriză, după 24 de ore de arest, procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate!

Potrivit Adevărul, minora a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, 13 octombrie, reclamându-şi tatăl care ar fi bătut-o cu un bici.

Fata a declarat că tatăl ei ar fi avut un comportament deviant faţă de ea de mai bine de un an, însă i-a fost frică să-l reclame.

Astfel, copila a relatat poliţiştilor că în luna iunie 2016, tatăl ei ar fi agresat-o sexual în timp ce dormea în locuinţă. Minora nu a reclamat la politie pentru că ar fi fost ameninţată de tată.

Minora a fost supusă unei expertize medico legale, care a confirmat aspectele relatate de aceasta.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tatălui agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violenţă în familie. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru luarea lăsurilor legale.

Procurorii în schimb au decis cercetarea în stare de libertate a tatălui.

După cele 24 de ore petrecute în arest, bărbatul a revenit în familie, locuind alături de fiica sa care l-a reclamat.

Psihologul Keren Kosner a declarat la Antena 3 că un astfel de abuz este „cea mai cumplită traumă pe care un copil poate să o trăiască”.

„Trauma violului este mai accentuată decât violenţa fizică, iar intervenţia unui specialist este foarte importantă. Fata trebuie protejată. Chiar dacă este consiliată, dar continuă să trăiască în acelaşi mediu, tratamentul nu va avea efect. Ea trebuie să simtă că cineva o protejează. Se simte neputincioasă în faţa tatălui şi a legii care nu îi face dreptate”, a conchis Kosner.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA