AcasăActualitateCÂINII DE URMĂ AI POLIŢIEI AU AJUNS VEDETE - Exerciţii de dresaj...

CÂINII DE URMĂ AI POLIŢIEI AU AJUNS VEDETE – Exerciţii de dresaj canin la Sighetu Marmaţiei

DISTRIBUIȚI

CÂINII DE URMĂ AI POLIŢIEI AU AJUNS VEDETE Piața 1 Decembrie din Sighetu Marmaţiei a fost vineri, 27 aprilie, punctul de întâlnire a aproape 900 de elevi, care au venit să asiste la câteva exerciții și demonstrații pregătite de poliţiștii maramureșeni, în cadrul evenimentului Maramureș – Auto – Moto – Show.


Ca de fiecare dată când au loc astfel de întâlniri în spațiul public, atenția copiilor se concentrează spre exercițiile specifice de dresaj canin, care astăzi au culminat cu prinderea unei persoane care nu se supune somațiilor legale și cu extragerea unei persoane violente dintr-un autoturism.

Luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale le-au explicat copiilor care le sunt atribuțiile și le-au arătat o parte din echipamentul din dotare precum și armele folosite de polițiști în misiunile lor speciale.

Poliţiștii de prevenire au ținut și o lecție interactivă de circulație, la care copiii au fost ajutați să dovedească faptul că și-au însușit regulile de circulație, parcurgând traseul imprimat pe un covor demonstrativ. La finalul traseului cei mici au primit o legitimație de BUN PIETON.
Și pentru că urmează minivacanța de 1 mai, polițiștii le-au transmis elevilor câteva recomandări preventive pentru siguranța lor în trafic, acasă sau în locuri aglomerate.

De asemenea, Poliția municipiului Sighetu Marmației a oferit celor mai mici dintre participanți baloane și stegulețe inscripționate.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi APELUL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN MARAMUREŞ – Daniel Dragoş din Remeţi pe Someş a dispărut la Bruxelles

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA