AcasăActualitate112ÎN CADRUL UNOR ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE - Peste 350 de sancţiuni aplicate...

ÎN CADRUL UNOR ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE – Peste 350 de sancţiuni aplicate de poliţiştii maramureşeni săptămâna trecută

DISTRIBUIȚI

ÎN CADRUL UNOR ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE În perioada 19– 25 februarie 2018, poliţiştii maramureşeni au organizat 25 de acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.  De asemenea, pe parcursul săptămânii s-a intervenit la peste 160 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

În cursul săptămânii trecute au fost identificate 10 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au fost puse în aplicare trei mandate de arestare preventivă şi a fost identificată o persoană reclamată ca fiind dispărută. În cadrul acţiunilor organizate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 373 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 145 000 lei, au fost confiscate peste 600 pachete cu ţigări de contrabandă, indisponibilizaţi 59 mc material lemnos, tăiat sau transportat ilegal.

 

De asemenea poliţiştii au întocmit dosare penale în cazul celor 14 fapte de contrabandă constatate. Două dintre acestea au fost constatate vineri de către poliţiştii de Transporturi Sighetu Marmației care au depistat în trenul care se deplasa pe relația Valea Vișeului – Sighetu Marmației două tinere în timp ce transportau cu trenul ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate a fost confiscată iar persoanele în cauză sunt cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.

 

Acţiunile poliţiştilor desfăşurate în week-end s-au concretizat prin soluţionarea mai multor fapte reclamate. Spre exemplu, aseară, la ora 19.20 poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat cu operativitate şi, la scurt timp de la sesizarea privind comiterea unui furt din locuinţă, au identificat un bărbat de 47 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase, un televizor şi un inel de aur, au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA