spot_img
AcasăEvenimentCadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variată de produse toate la...

Cadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variată de produse toate la Marea Deschidere a magazinului Casa Rusu din Baia Mare.

spot_img

DISTRIBUIȚI

Compania românească de mobilă Casa Rusu își deschide porțiile celui mai modern magazin de mobilier și decorațiuni din Baia Mare, vineri 29.11.2019, ora 10.00.
Locația magazinului este în Centrul Comercial Aushopping Baia Mare, str. Bulevardul București nr.144.

Cu aproape 20 de magazine deschise pe întreg teritoriul țării, și cel din Baia Mare urmează conceptul general, fiind creat pentru a aduce la viață experiența de acasă și de a aduce și românilor din această zonă mobilier creat exact pe stilul lor. Colecțiile moderne și inedite de mobilier nu vor lipsi nici de aici, la fel și decorațiunile elegante,tapițeriile confortabile sau mobilierul practic din gama NEXT.

Mai mult decât atât,toți clienții prezenți la Marea Deschidere vor avea parte de reduceri semnificative la toate obiectele de mobilier și, în plus, o extra reducere de 5% pentru toți cei care vin la eveniment cu talonul de reducere disponibil în pliantul magazinului Casa Rusu.

Surprizele nu se opresc aici. Casa Rusu inaugurează cu fast noul magazin din Baia Mare și îi întâmpină pe primii 500 de clienți cu perne cadou.

Magazinul este unul de proporții, cu o suprafață de peste 1.900 mp

De asemenea, cumparatorii pot participa la tombola cu premii pentru produsele de mobilier. Noul magazin pune la bătaie trei premii consistente pentru cei care în perioada 29.11.2019 si 15.12.2019 achiziționează mobilier Casa Rusu în valoare de minim 1.500 lei, mai exact trei vouchere în valoare de 3.000, 2.000 și 1.000 de lei.

Pentru pasionați și pentru cei interesați de amenajările interioare, Casa Rusu a pregătit un WORKSHOP susținut de designerii companiei, care se va desfășura în data de 29.11.2019 între orele 14:00 – 17:00. În cadrul acestuia, designerii vor oferi sfaturi practice și reguli de bază pentru ca oricine să poată realiza o amenajare plină de stil. Participarea este gratuită.

Extinderea companiei în Baia Mare a venit natural. A fost un pas pe care l-am dorit și l-am gândit de foarte multă vreme, știind că oamenii de aici sunt nerăbdători să ne viziteze, iar noi abia așteptăm să îi cunoaștem! Vrem să simtă experiența de acasă pe care noi o oferim în fiecare magazin Casa Rusu din țară și care este prezentă și aici, în Baia Mare. Scopul nostru este acela de a crea mobilier pe stilul românilor și sperăm să ne atingem acest obiectiv și aici”, declară Cristian Rusu, CEO al Rus-Savitar.

Despre Casa Rusu

Compania Rus Savitar este unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și tapițerii din țară. Aceasta și-a început activitate ca retailer de mobilă în anul 1994, iar deschiderea lanțului național de magazine Casa Rusu a început în anul 2009. De atunci, Casa Rusu aduce oamenilor din întreaga țară soluții avantajoase de amenajare, adaptate nevoilor acestora.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea clienții au parte și de cele mai moderne decorațiuni și produse pentru casă.

Avem cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, clădind în timp o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel național. Pentru oamenii cifrelor, aceasta înseamnă 2 milioane de mp. PAL din totalul de 6 milioane de mp. disponibil in țară.

Prin dezvoltarea tehnologiei deja existente în fabrica Rus-Savitar și crescând capacitatea de producție, reușim să fim prima alegere a clienților când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite. Astfel, prin implicarea celor peste 1.500 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 30.000 de seturi de mobilier pe lună.

În prezent, Casa Rusu deține o rețea de magazine proprii care acoperă orașele București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Constanța, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, Buzău și Satu Mare, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 6.000 mp., amenajate în cele mai noi tendințe, pentru gusturi dintre cele mai diverse. În Baia Mare deschidem cel de-al 19-lea showroom al nostru și vrem să oferim mai departe, cu aceeași pasiune și implicare, conectați la nevoile autentice ale omului modern:

Mobilă din respect pentru tine!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA