AcasăLifestyleCadouri pe care le poți oferi persoanelor apropiate: 5 sugestii

Cadouri pe care le poți oferi persoanelor apropiate: 5 sugestii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/cr%c4%83ciun-cadouri-1217252/

 

Cadourile reprezintă o bună modalitate de a-ți arăta prețuirea pentru persoanele apropiate și de a le face fericite în anumite momente importante din viața lor. Ocaziile cu care poți oferi un cadou le știm cu toți, însă mai dificil este să alegi cadoul potrivit. Chiar dacă faci acest gest cu inima deschisă, pur și simplu nu îți vine nicio idee, iar atunci cauți o sursă de inspirație.

Dacă tocmai asta făceai când ai găsit acest articol, acordă-ți câteva minute pentru a parcurge rândurile de mai jos, și poate nu va mai fi nevoie să cauți mai departe!

 

Cadouri de Crăciun

Crăciunul e de neconceput fără cadouri, mai ales când e vorba despre persoane apropiate. Vorbim de o sărbătoare importantă, ocazie cu care și cadourile trebuie să aibă o anumită valoare, așa că nu poți să oferi ceva simbolic sau foarte banal. Articolele de îmbrăcăminte, electronicele și electrocasnicele, parfumurile sau cosmeticele scumpe, bijuteriile dar și coșurile speciale de Crăciun sunt câteva idei potrivite pentru un cadou cu această ocazie. De asemenea, copiii se vor bucura nespus dacă vor primi jucării și dulciuri, cadouri care îi vor încânta cel mai tare.

 

Cadouri cu ocazia zilei de naștere

Aniversarea zilei de naștere este un alt prilej de a oferi cadouri persoanelor apropiate, iar în primul rând trebuie să ții minte data și să începi să cauți din timp cadoul potrivit. De această dată, trebuie să fie vorba de ceva care știi sigur că va fi pe gustul sărbătoritului sau al sărbătoritei și îi va face mare plăcere. De asemenea poate fi și un lucru despre care știi că persoana respectivă și-l dorește cu ardoare sau de care are mare nevoie.

Bărbații se vor bucura întotdeauna dacă vor primi o băutură fină, cum ar fi o sticlă de coniac Camus iar femeile vor fi încântate de o bijuterie lucrată cu mult bun gust.

 

Cadouri de casă nouă

Când persoanele dragi s-au mutat într-o nouă locuință și te invită să le faci o vizită, sau dau o petrecere de inaugurare, nu se cuvine să te duci cu mâna goală. În acest caz, cadoul trebuie să fie în ton cu evenimentul, având o legătură cu casa. Poate fi un obiect decorativ, un aparat electrocasnic sau un serviciu de cafea. În acest caz trebuie si ții cont de vârsta gazdelor, de preferințele lor și de tipul locuinței.

 

Cadouri pentru partenerul sau partenera de viață

Aniversarea relației sau a căsătoriei nu trebuie lăsată să treacă fără a oferi un cadou partenerului sau partenerei de viață. Dacă vrei să îi faci o surpriză plăcută iubitei sau soției, invit-o la o cina romantică, sau rezervă în secret bilete pentru un city-break într-un oraș pe care dorește să-l viziteze. De asemenea o bijuterie sau un parfum fin sunt alte idei potrivite pentru o astfel de ocazie.

De cealaltă parte, bărbații vor fi foarte fericiși dacă vor primi cadouri care să aibă legătură cu hobby-urile lor.

 

Cadouri cu ocazia pensionării

Pensionarea este un moment destul de delicat în viața unei persoana, pentru că marchează oficial începutul senectuții dar și despărțirea de cei care i-au fost colegi. Evenimentul are o mare încărcătură emoțională, iar proaspătul pensionar trebuie să simtă că cei dragi sunt alături de el. Un cadou inspirat va face mai ușoară trecerea la noul statut de pensionar, așa că trebuie să te gândești bine ce poți oferi.

Obiectele cu un rol practic sunt forte potrivite pentru că îi vor da ocazia să își ocupe timpul în primele zile după ieșirea la pensie, astfel încât să  nu se plictisească. Unelte de grădinărit, accesoriile pentru pescuit sau trusele de sule pentru proiecte DIY sunt cadouri de pensionare potrivite pentru domni. În ceea ce le privește pe doamne, un aparat de fitness pentru a se menține în formă, o trusă de cosmetice sau un abonament la SPA vor face mai ușoară trecerea în această nouă etapă a vieții.

 

Sperăm că am reușit să-ți oferim o sursă de inspirație și că ți-am fost de ajutor în alegerea unui cadou potrivit pentru persoanele care contează în viața ta.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA