AcasăEvenimentCADOURI - În a doua zi a acțiunii „Moșul vine la toți...

CADOURI – În a doua zi a acțiunii „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” 1.542 de elevi și preșcolari s-au bucurat de darurile primite

DISTRIBUIȚI

Peste 1.500 de preșcolari și elevi din ciclul primar s-au bucurat astăzi, 3 decembrie, de darurile primite de la Moș Crăciun. Bătrânul cu suflet blând a trecut pe la micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr.9, Grădinița cu Program Normal nr.20, Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Iorga”, Școala cu clasele I-VIII „George Coșbuc” precum și la cei de la Grădinița cu Program Prelungit „Step by Step” din Baia Mare. Manifestarea face parte din a doua zi de evenimente dedicate acțiunii „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”.

Odată ce Moș Crăciun a intrat astăzi în sufletele micuților, curioșii au început să îi pună întrebări. Elevii dar și preșcolarii erau nerăbdători să afle câți ani are bătrânelul care le aduce daruri, ce mânâncă pentru că e așa de gras sau ce vitamine ia pentru a fi vioi. Astfel, micuții au aflat că Moș Crăciun are peste 600 de ani și că de cele mai multe ori bucuria pe care o face dăruind îl determină să fie vioi.

mos-vineri-(1)

Elevii nu au uitat însă nici că se apropie Moș Nicolae și că trebuie să fie răsplătiți pentru faptele bune pe care le-au făcut dar și pentru că au fost cuminți.

„Moșul a ajuns astăzi la noi cu sania, frumos și îmi place de el foarte mult. Sunt foarte curioasă ce mi-a adus. Mi-am pregătit deja ghetuțele și îl aștept să vină și acasă la mine. Mi-aș dori multe dulciuri”, a spus Lorena.

mos-vineri-(3)

„Moșul a ajuns cu sania la mine la școală. Nu i-am scris încă scrisoarea pentru Moș Nicolae doar o să îi scriu în această seară. Încă nu m-am gândit ce să îi spun să âmi aducă cadou dar mă voi gândi”, a spus Ilinca.

„Moșul e atât de drăguț și poate am fost cuminte, de aceea a venit la noi. Dulciuri sigur primesc azi de la el. Încă nu i-am scris scrisoarea la Moș Nicolae dar mi-aș dori să îmi aducă un set de cărți, „Cronicile din Narnia”. E un capitol întreg”, a mai spus Kedra.

„Moșul este bun și a ajuns la noi foarte fericit. De Moș Nicolae îmi doresc să primesc orice”, a spus Luca.

„Moșul a venit pentru că suntem cuminți. Scrisoarea la Moș Nicolae nu i-am trimis-o încă, mai am un pic de desenat. I-am desenat să îmi aducă o ciocolată și un set de elastice pentru păr”, a spus Patricia.

mos-vineri-(4)

Pentru darurile primite astăzi de la Moș Crăciun, micuții l-au răsplătit pe bătrânelul cu suflet mare cu multe zâmbete și cântecele specifice sărbătorilor de iarnă.

Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” se desfășoară pentru al patrulea an în municipiu și are loc la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, susținută fiind de către Administrația Publică Locală. La finalul acesteia, aproximativ 15.000 de micuți vor primi daruri de la Moș Crăciun.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA