AcasăActualitateSocialCADOURI - Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”, la...

CADOURI – Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”, la final. În ultima zi Moșul a ajuns la peste 1.000 de copii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” a ajuns astăzi, 17 decembrie, la final. În urma manifestării, au fost dăruite 9.061 de pachete cu dulciuri copiilor din școlile, grădinițele și creșele din municipiul Baia Mare. De asemenea, Moșul a mai împărțit 1.500 de pachete copiilor care au participat la aprinderea luminilor de pe brad și alții 2.939 de colindători au primit cu sufletul deschis cadourile oferite de bătrânelul cu barbă albă.

Nici copiii din sistemul de asistență socială nu au fost uitați de Moș Crăciun. Pentru ei, Moșul a împărțit 1.500 de pachete cu dulciuri. Acțiunea a avut loc pentru al patrulea an consecutiv și s-a desfășurat la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș.

cadouri-mos-17-dec

Astăzi, 17 decembrie, Moșul a poposit la micuții de la Școala cu clasele I-VIII „Lucian Blaga”, Liceul cu program sportiv, Grădinița cu Program Prelungit nr. 10, Grădinița cu Program Prelungit nr. 13, Liceul de Arte precum și Grădinița de Artă cu Program Prelungit. În total, 1.046 de copii s-au bucurat de darurile oferite de Moșul care le face copilăria mai fericită.
„Am primit un camion de jucărie care e plin cu bomboane. Moșul e foarte frumos”, a spus Rareș.
„Moșul știe că sunt cuminte. Și mami și tati e cuminte și nu va uita să vină și de Crăciun”, a mai adăugat Maya.

cadouri-mos-17-dec1
Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare” este inițiativa primarului Cătălin Cherecheș susținută de către Consiliul Local al Municipiului Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA