AcasăLifestyleMondenCADOU HI-TECH DE LA ARHIEPISCOPIE - Ce au găsit credincioșii pe stick-urile...

CADOU HI-TECH DE LA ARHIEPISCOPIE – Ce au găsit credincioșii pe stick-urile cu chipul Sfântului Ierarh Nifon

spot_img

DISTRIBUIȚI

CADOU HI-TECH DE LA ARHIEPISCOPIE Arhiepiscopia Târgoviştei, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nifon, a oferit credincioşilor 200 de stick-uri pe care a fost imprimat chipul Ierarhului.

Reprezentanţii Bisericii susţin că este o modalitate de promovare a sărbătorii în rândul comunităţii locale.

„Stick-ul are pe el imaginea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti şi a fost editat de către Arhiepiscopia Târgoviştei cu prilejul sărbătorii Sfântului Nifon de anul acesta, de pe 10 şi 11 august.

Stick-ul este un mijloc de promovare a sărbătorii, a fost editat în aproximativ în 200 de exemplare şi a fost oferit în mod gratuit participanţilor la sărbătoarea de anul acesta”, a declarat Marian Puiescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Stick-ul conţinea un fişier cu detalii despre sărbătoarea Sfântului Nifon şi un promo realizat de către centrul eparhal al Arhiepiscopiei, scrie Mediafax.

De asemenea, Arhiepiscopia are şi site, pagină de Facebook, dar şi o aplicaţie pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

„Arhiepiscopia Târgoviştei consideră că mijloacele moderne de comunicaţie socială sunt oportune pentru a fi utilizate în promovarea Evangheliei, pentru cei care vor să fie la curent cu viaţa religioasă.

Dacă ne uităm în istorie, atunci când a apărut tiparul, el a fost folosit în misiunea Bisericii.

Noi spunem că tehnica este rodul minţii omului inspirată de către Dumnezeu. Biserica foloseşte aceşte mijloace de comunicare pentru ca mesajul creştin să fie receptat cât mai bine de către tinerii timpul nostru”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Din anul 2010, Arhiepiscopia Târgoviştei îl sărbătoreşte, în perioada 10-11 august, pe Sfântul Ierarh Nifon, după ce moaştele acestuia au fost aduse din Craiova şi aşezate în Catedrala din Târgovişte.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA