Acasăsinucidere maramuresCADOU DE SĂRBĂTORI - Geørge, Anda Adam, Lora și What’s Up lansează...

CADOU DE SĂRBĂTORI – Geørge, Anda Adam, Lora și What’s Up lansează cea mai tare piesă de Crăciun – „Moșu’ e român”!

spot_img

DISTRIBUIȚI

După succesul înregistrat cu piesa „Nimeni nu-i perfect”, feat Jo – care depășește 3 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 3 săptămâni de când a fost lansată – acum Geørge, alături de Anda Adam, Lora și What’s UP, s-a gândit să le dăruiască fanilor un cadou de sărbători, o piesă veselă dedicată Crăciunului, însoțită de un videoclip plin de culoare!


„Anda Adam a venit cu ideea unei piese de Crăciun. Dacă fina a zis, nașu’ s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a plăcut colindul, așa că ni s-a alăturat și ea. Cum îl știam patriot pe What’s Up, l-am întrebat, el a spus imediat da și uite așa ne-am făcut trupa”, spune Geørge.
Videoclipul piesei a fost filmat de către un regizor îmbrăcat în Moș Crăciun și ne dezvăluie o poveste specifică acestei perioade magice din an, în care cei 4 artiști celebrează spiritul sărbătorilor.

„Moșu’ e român” este o piesă pe sufletul nostru și un dar pentru fani, de Crăciun. Videoclipul este regizat de către Alex Ceaușu, iar melodia este compusa de mine și Marius Dia, în studioul nostru Panda Music, alături de What’s UP, în colaborare cu Cat Music, MediaPro Music și Roton”, a mai adăugat fostul Jorge.

La filmările videoclipului a fost distracție maximă, cei patru artiști au intrat cum nu se poate mai bine în atmosfera de sărbătoare. Protejata lor a fost însă Anda Adam, care deși însărcinată în ultima lună, a dansat și cîntat cot la cot cu Lora, Geørge și What’s Up.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA