AcasăActualitate“CADOU” DE 1 DECEMBRIE… | Mai mulți maramureșeni s-au trezit cu mașinile...

“CADOU” DE 1 DECEMBRIE… | Mai mulți maramureșeni s-au trezit cu mașinile stricate după ce au alimentat de la o benzinărie din Bușag. Printre păgubiți, un băimărean care a înregistrat la fața locului. Ce explicații le-au dat cei de la benzinărie:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai mulți maramureșeni s-au trezit în această după-masă cu mașinile stricate după ce au alimentat de la benzinăria Petrom din localitatea Bușag. Un băimărean, aflat printre păgubiți, a filmat momentul în care s-a întors la benzinărie pentru a cere socoteală celor responsabili, apoi a publicat imaginile pe rețeaua de socializare TikTok.

Potrivit celor spuse de acesta, cei de la benzinărie le-au spus că s-ar fi infiltrat apă în rezervoarele de motorină, iar de aici și rezultatul dezastruos. Conform băimăreanului care a filmat întreg momentul, până la acest moment s-au anunțat a fi fost afectate nu mai puțin de 25 de autoturisme.

Așteptăm punctul de vedere al reprezentanților benzinăriei cu privire la cele sesizate.

Reamintim că, în urmă cu doar câteva luni, respectiv în septembrie, un număr uriaș de șoferi s-au trezit cu autoturismele avariate după ce au alimentat la o benzinărie Petrom din Baia Mare. La momentul respectiv, problema a constat în faptul că în urma unei grave erori, la pompa de benzină a ieșit… motorină.

ActualMM

Sursă: Seras Paul/ TikTok

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA