spot_img
AcasăActualitateCADAVRU LA ȘTRANDUL DIN BAIA MARE - Bărbat pe jumătate dezbrăcat, găsit...

CADAVRU LA ȘTRANDUL DIN BAIA MARE – Bărbat pe jumătate dezbrăcat, găsit mort la fostul ștrand municipal

DISTRIBUIȚI

CADAVRU LA ȘTRANDUL DIN BAIA MARE   Cu toate că pe buletinul informativ al IPJ Maramureș nu se regăsește cazul pe care vi-l prezentăm în rândurile următoare, în urmă cu câteva zile, la fostul ștrand municipal, un bărbat a murit.

Descoperirea șocantă a avut loc în urmă cu două zile. Cadavrul unui bărbat de aproximativ 29 de ani a fost găsit, pe jumătate dezbrăcat, în incinta fostului ștrand municipal din Baia Mare. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat imediat la morga Spitalului Județean din oraș, pentru stabilirea cauzei morții acestuia.

În urma examinării medicilor legiști, s-a constatat că bărbatul decedat nu fusese victima vreunei infracțiuni. Pe corpul acestuia nu s-au găsit urme de violență, iar în locul unde a fost descoperit nu au fost găsite semne cum că bărbatul ar fi fost însoțit de alte persoane. Potrivit surselor ActualMM, cauza morții acestuia ar fi fost o afecțiune denumită miocardoscleroză, mai exact insuficiență cardiorespiratorie acută.

Cine este bărbatul

Mihai Dacher, sau “Myiagi” (cum îi spuneau majoritatea celor care în cunoșteau) locuia în cartierul Griviței din Baia Mare. Nu era angajat nicăieri, însă mai muncea pentru unii vecini pentru câțiva lei. Potrivit celor care în cunoșteau, tânărul căzuse de multă vreme în patima băuturii, astfel că majoritatea banilor de care făcea rost erau cheltuiți pe alcool.

Nu a fost un om rău. Nu l-am văzut niciodată cerșind sau cerând cuiva bani. Mai strângea el iarba pe la câte un vecin sau ducea gunoiul, primea câțiva zeci de lei și mergea să bea. Era beat de dimineața până seara. Păcat de el că era tânăr. Nu știu cum a ajuns el acolo la ștrand, mi se pare tare ciudat, nu l-am văzut vreodată să meargă în zona aia. Mai stătea să bea acasă, că avea casă, dar nu să meargă în ștrand”, a declarat unul dintre cunoscuții lui Mihai pentru ActualMM.ro

Mihai va fi înmormântat creștinește joi, 5 martie, începând cu ora 12:00, la cimitirul Horea 2 din Baia Mare.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA