AcasăActualitate112CADAVRU ÎN TISA - Corpul unui bărbat, găsit plutind pe râu. Este...

CADAVRU ÎN TISA – Corpul unui bărbat, găsit plutind pe râu. Este vorba de un posibil contrabandist

DISTRIBUIȚI

CADAVRU ÎN TISA În seara zilei de joi, 25 mai, autorităţile române au fost anunţate de cele ucrainene despre un cadavru care plutea în apa râului Tisa. În judeţul Maramureş, aflându-se sub incidenţa unui cod galben de inundaţii, sunt posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, căutările fiind îngreunate sau amânate.

Conform InfoMM.ro, din cauza debitului mare, cadavrul ar putea fi purtat de ape la distanţă mare de locul unde a observat iniţial.

La scurt timp după ce au început căutările, echipajele de intervenţie au observat un obiect roşu plutind spre mal, exact cum au anunţat vecinii ucraineni.

Imediat, acestea şi-au dat seama că în apă se află cadavrul unui câine, care era legat de o găleată roşie. Cu toate acestea, întâmplarea a făcut ca forţele de intervenţie să găsească după câteva minute încă un cadavru. De această dată, uman.

Este vorba despre un bărbat îmbrăcat într-un costum de neopren, de asemenea de culoare roşie.

Prima ipoteză este aceea că ar fi cadavrul unui contrabandist, iar asta deoarece persoanele care se îndeletnicesc cu activităţi de gen obişnuiesc să folosească neoprenul, atunci când transportă ţigări de contrabandă de pe malul ucrainean pe cel românesc, scrie InfoMM.

Din primele cercetări, cadavrul a stat în apă aproximativ o săptămână. Din primele estimări, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 25-30 ani, a cărui identitate este, încă, necunoscută.

Specialiştii vor efectua necropsia cadavrului, pentru a se stabili cauza morţii. În tot acest timp, oamenii legii efectuează cercetări şi pentru stabilirea identităţii.

sursa InfoMM.ro

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA