AcasăOPINIICA PE MAIDAN – Traian Băsescu îl face pe Klaus Johannis papagal...

CA PE MAIDAN – Traian Băsescu îl face pe Klaus Johannis papagal fără pene și parvenit!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă dur vineri pe Facebook pe președintele Klaus Johannis în contextul scandalului indemnizațiilor pentru demnitari, numindu-l pe șeful statului „papagal” și „parvenit”. Băsescu scrie că Johannis a fost atras într-o capcană de către „interesul național” Gabriel Oprea și „turcitul şchiop” Victor Ponta.

„Când interesul național este să-l faci de rahat pe Johannis, se procedează după cum urmează:
1. PM Victor Ponta îi promite, la un moment dat, lui Johannis ca îi va rezolva dorința cu triplarea salariului, dar așteaptă un moment potrivit;
2. Se numește în funcția de PM – interimar un general care se culcă şi se scoală cu interesul național în gură;
3. Generalul interimar îi promite președintelui că-i poate satisface imediat pofta de triplare a salariului, cu condiția ca şi președintele să susțină public acest lucru;
4. Președintele acceptă jocul în timp ce interimarul îl asigură că şi turcitul şchiop este de acord;
5. Președintele face declarația de susținere a triplării propriului salariu, interimarul interesului național emite OUG prin care se ţine de cuvânt, dar uită să-i spună parvenitului însetat de triplarea salariului că a fost bine împachetat şi introdus într-o capcană;
6. După două zile de dezbatere publică sub un pretext bine regizat, vine turcitul şchiop şi spune: nu mai vreau să-ţi triplez salariul, pentru că nu-i corect față de popor.
Şi uite așa, din interes național, un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa.
Oprea, Ponta, Mihalache şi Johannis au jucat toți într-o piesă bine regizată public, dar numai unul nu a știut că rolul său este acela de papagal fără pene”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Băsescu susține totodată că Johannis a cerut investiții de peste 2 milioane de euro la vila Lac 3, deși RAAPS a transmis public recent că la vila respectiv nu s-au făcut decât lucrări de igienizare.

„PS. Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm când se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia PM”, își încheie Băsescu postarea.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA