AcasăEvenimentCA-N ROMÂNIA - Drum comunal proaspăt asfaltat spart și cârpit după trei...

CA-N ROMÂNIA – Drum comunal proaspăt asfaltat spart și cârpit după trei zile (FOTO/VIDEO CITITORI)

DISTRIBUIȚI

Un cititori al site-ului ActualMM.ro ne-a trimis fotografii și imagini video realizate astăzi pe drumul comunal 25, Tăuții de Sus – Unguraș. Un drum care a fost asfaltat de curând, apoi spart și acum cârpit.

Cititorul nostru se arată de-a dreptul revoltat de faptul că drumul care leagă localitățile Tăuții de Sus (DN18) de satul Unguraș (comuna Dumbrăvița) arată jalnic. Asta în condițiile în care pe o porțiune consistentă s-a turnat asfalt proaspăt în urmă cu trei-patru zile. Astăzi însă, drumul arăta ca după bombardament: plin de gropi. E drept pe filmare se vede și un drumar cu o mătură care probabil curăța gropile ce urmau a fi cârpite.

Nimeni nu știe deocamdată dacă drumul amintit a fost recepționat și mai ales care sunt motivele care au dus la spargerea lui după ce a fost asfaltat de câteva zile. Așteptăm o reacție din partea autorităților locale.

Fotografiile și imaginile video ne-au fost trimise de un cititor ActualMM.ro. Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa:[email protected] Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

Așteptăm și un punct de vedere din partea Primăriei Baia Sprie. Il pot trimite pe adresa: [email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA