AcasăActualitateCA-N FILMELE CU PROȘTI - Un băimărean a lovit o mașină parcată,...

CA-N FILMELE CU PROȘTI – Un băimărean a lovit o mașină parcată, apoi a fugit de la fața locului

spot_img

DISTRIBUIȚI

CA-N FILMELE CU PROȘTI  Faptul că unii dintre șoferii care circulă pe străzi nu ar trebui să posede permise de conducere nu e o noutate pentru nimeni. Din nefericire, tot mai multe accidente se petrec atât în Maramureș cât și în toată țara. Dacă unele dintre ele au ca și cauză viteza iar altele alcoolul, unele se produc pur și simplu pe fondul… conducerii proaste.

Un astfel de caz a avut loc în seara zilei de ieri, 21 ianuarie, într-o parcare din municipiul Baia Mare. Șoferul unui autoturism, care încerca (se pare) să efectueze manevra de mers cu spatele, a reușit să lovească în plin un autoturism parcat. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, pare că șoferul vede autoturismul care îi stă în cale, dar pur și simplu nu reușește să îl evite.

Un martor al întregii scene a încercat să îl oprească pe șofer, spunându-i (cel mai probabil) că a fost văzut. Evident, cel care a lovit mașina parcată nu a stat foarte mult pe gânduri și a demarat în trombă, la un pas fiind să îl calce pe bărbatul care i-a atras atenția.

Proprietarul mașinii accidentate a publicat pe rețelele de socializare imaginile surprinse de camera de supraveghere, în speranța că vinovatul îi va vedea mesajul și va decide, în ultimul ceas, să își repare greșeala.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA