Acasăsinucidere maramuresCA ÎNTR-UN SCENARIU DE FILM – 930 de deținuți au scăpat, după...

CA ÎNTR-UN SCENARIU DE FILM – 930 de deținuți au scăpat, după un atac asupra unei închisori

DISTRIBUIȚI

CA ÎNTR-UN SCENARIU DE FILM Cel puţin 11 oameni au fost ucişi, iar 930 de deţinuţi au scăpat duminică după ce atacatori neidentificaţi au luat cu asalt închisoarea în care se aflau.

CA ÎNTR-UN SCENARIU DE FILM Evenimentul a avut loc în oraşul Beni. Această localitate este situată în nord-estul Republicii Democratice Congo, a precizat un oficial local citat de Reuters.

Guvernatorul provinciei Kivu de Nord, Julien Paluku, a spus că atacatorii au folosit arme grele şi au ucis opt gardieni.  În oraşul care găzduieşte închisoarea, localitate unde operează mai multe miliţii, au fost instaurate restricţii de circulaţie, a spus oficialul menţionat, precizează Agerpres.

Agenţia DPA aminteşte că evadarea de duminică urmează celei record, din luna mai, dintr-o închisoare din capitala Kinshasa, atunci când au scăpat peste 4.000 de deţinuţi.

 

Sursă info.

Citește și: http://2.actualmm.ro/actualizarebaimareanul-a-murit-la-spital-un-autobuz-a-cazut-peste-el-in-timp-ce-incerca-sa-i-schimbe-o-roata/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/rezultate-biroul-electoral-judetean-morar-castigat-la-ulmeni-iar-candidatul-pnl-la-baia-sprie/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/propunerea-primarului-chereches-baia-mare-ar-putea-avea-spital-municipal/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA