spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICCA ÎN VESTUL SĂLBATIC - Un borșean a desfigurat un concitadin într-un...

CA ÎN VESTUL SĂLBATIC – Un borșean a desfigurat un concitadin într-un bar din oraș (FOTOGRAFII ȘOCANTE!)

DISTRIBUIȚI

Informații despre un alt caz șocant petrecut aseară în jurul orei 20,00 într-un local din Borșa ne-au parvenit astăzi. Un localnic în vârstă de 37 ani a fost desfigurat pur și simplu, aparent fără un motiv anume, de către un alt bărbat din orașul Borșa. Bărbat care, conform surselor noastre, ar mai fi fost implicat în scandaluri în acest an dar și anul trecut.

Victima era împreună cu un grup de tineri într-un local din Borșa unde au mâncat. Conform spuselor martorilor în timp ce bărbatul a mers să plătească, agresorul l-a lovit în cap cu un pahar iar apoi l-a lovit peste față. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Poliției Borșa s-a deplasat la fața locului. Aceștia au aplanat conflictul și acum așteaptă plângerea părții vătămate pentru a putea continua ancheta.

12204876_869235806524874_919090669_nConform acestora agresorul se numește Mihali Pintea. „Anul acesta a dat cu mașina într-un borșean și când au vrut să îl filmeze la spital cum suflă în etilotest, l-au scos afară. El striga că omul ce filma a dat cu mașina de cinci ori în el. Era beat. Tot el și-a bătut mama anul trecut. Acuma l-a bătut pe omul ăsta, fără niciun motiv iar poliția nu face nimic” a declarat unul dintre martori.

Victima a ajuns la urgența Spitalului de Recuperare Borșa, unde a primit îngrijiri medicale. Astăzi i s-au mai făcut analize, radiografii și i s-a dat un bilet de trimitere pentru secția Neurochirurgie a Spitalului Județean Baia Mare pentru a i se face radiografii complete. Victima a spus că după ce va avea toate actele medicale, împreună cu un avocat va depune plângere penală împotriva agresorului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Incidentul acesta grav vine la doar câteva săptămână după ce alți doi tineri din Borșa au tăiat un cal cu drujba, după ce a intrat cu tractorul într-o căruță.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CAZUL.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA