AcasăAdministrațieVEȘTI BUNE PENTRU ELEVII BĂIMĂRENI: La propunerea primarului Cătălin Cherecheș, bursele au...

VEȘTI BUNE PENTRU ELEVII BĂIMĂRENI: La propunerea primarului Cătălin Cherecheș, bursele au fost majorate! 

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local al Municipiului Baia Mare a aprobat în cadrul ședinței ordinare de joi , 29 septembrie, proiectul primarului Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de majorare a cuantumului burselor de performanță, de merit, de studiu și sociale pentru elevii din instituțiile de învățământ din orașul nostru.

Astfel, elevii băimăreni care obțin performanțe la învățătură în anul școlar 2022- 2023 , vor primi mai mulți bani.

“Am majorat cuantumul burselor de performanță de la 500 la 1000 de lei, având în vedere că ne raportăm la elevii cu cele mai apreciabile performanțe pentru municipiul Baia Mare. La bursele de merit cuantumul a fost majorat de la 200 la 500 de lei. Bursele de studiu au acum un cuantum majorat de la 150 la 300 lei, iar bursele de ajutor social de la 200 la 250 lei” a spus Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare .

După comunicarea fondurilor repartizate pentru acordarea burselor, fiecare unitate de învăţământ de pe raza municipiului Baia Mare va stabili, în Consiliul de Administraţie, numărul şi tipul de burse ce vor fi acordate în anul școlar 2022/ 2023.

De menționat ar fi faptul că dat fiind numărul variabil al burselor care se acordă, unitățile de învățământ vor actualiza și comunica lunar Autorității Publice Locale listele cu elevii care pot beneficia de aceste burse.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA