Acasăsinucidere maramuresBurn the Streets, editia 3 - Baia Mare, 2013, Piata Revolutiei. Concert:...

Burn the Streets, editia 3 – Baia Mare, 2013, Piata Revolutiei. Concert: Grassu XXL

DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia editie a competitiei de jibbing burn the Streets are loc sambata, pe 23 februarie, incepand de la ora 16.00, cand cei mai valorosi atleti – atat din Romania cat si de la nivel international – vor participa, in Piata Revolutiei din Baia Mare, la burn the Streets, competitia numarul unu de snowboarding urban din Romania!
De asemenea, ca si anul trecut, sambata, incepand cu ora 14.00, va asteptam la o intalnire informala cu organizatorii evenimentului, precum si cu cativa dintre atletii prezenti in concurs, la Hotelul Rivulus din str. Culturii nr 3 – Baia Mare.
Programul evenimentului este:
•                    16:00 – calificari
•                    18:00 – concert
•                    19:00 – finala
•                    22:00 – party
•                    00:00 – anuntarea premiilor

Ediția din acest an a competiției are o tematică aparte, una tradiționalistă, ea fiind inspirată din motivele specific maramureșene. În mod cert, un concurs de snowboard organizat într-o zonă atât de puternic încărcată de istorie și tradiție, trebuie să împrumute și să promoveze valorile locale.

De altfel, burn the Streets 2013 este o invitație la întoarcerea la rădăcini, nu doar prin tema etnică, ci și prin difuzarea, în premieră în Baia Mare, a lung-metrajului We Ride – the Story of Snowboarding, o călătorie cinematografică extrem de convingătoare, dramatică și plină de eleganță, în istoria snowboarding-ului. Filmul este programat pentru 22 februarie, de la ora 20.30, la Centrul de afaceri Millenium.

După porția de istorie, a doua zi, pe 23 februarie, la ora 16.00, începe competiția burn the Streets – o demonstrație de creativitate și iscusință, combinate în cele mai tari trick-uri ale momentului.

burn The Streets ajunge la a 3-a ediție. E deja foarte mult pentru o competiție de snowboarding, un sport care, în România, e încă privit ca fiind unul exotic. Am ales și am păstrat Baia Mare ca și locație, datorită comunității locale, a accesului ușor al riderilor străini și, nu în ultimul rând, al zonei, încărcată de tradiție și istorie, ingrediente ale creativității. So, put your boots and ride back to the roots! Ne vedem la ediția cu numărul 100!” – Radu Pilat, Community Marketing Expert.

Ca în fiecare an, premiile burn the Streets sunt cele mai generoase pentru acest gen de competiție în România: 1000 EUR pentru primul loc, 500 EUR pentru locul doi, 250 EUR pentru locul trei, 150 EUR pentru locul patru şi 100 EUR pentru locul cinci. Bonus: atenţii în spirit local pe lângă premiile în bani.

Anul acesta, competiția – care se desfășoară în poate cea mai pitorească zonă a țării – se anunță extrem de strânsă, mai ales având în vedere faptul că ea include zeci de înscrieri – atât din România, cât și din alte țări, precum Ungaria, Austria, Slovenia, Croația etc.

Echipa de sportivi profesionişti sponsorizată de burn Energy – prima echipă de acest fel din România – formată din 8 sportivi talentaţi, va fi prezentă în competiţie cu sportivii Tudor Cristea, Gherghelah Bobo Adolf şi Ciprian Popescu.

Şi pentru ca show-ul să fie complet, afterparty-ul care pune pe jar pe oricine e garantat de DJ K-lu şi DJ Sauce, iar în piaţă, chiar lângă rideri, va concerta Grasu XXL.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA