AcasăActualitatePoliticBULIBĂŞEALĂ - Mişcarea Populară Maramureş propune pentru şefia Consiliului Judeţean un candidat...

BULIBĂŞEALĂ – Mişcarea Populară Maramureş propune pentru şefia Consiliului Judeţean un candidat membru UNPR

spot_img

DISTRIBUIȚI

Anunţat cu surle şi trâmbiţe drept candidat la şefia Consiliului Judeţean Maramureş de Mişcarea Populară, primarul din Ulmeni, Lucian Morar, are un mare neajuns: nu este membru al acestei formaţiuni politice. O spune chiar preşeditele în exerciţiu, Adrian Todoran.

„Lucian Morar nu a semnat o adeziune la Mişcarea Populară. Este propunerea noastră pentru că este un om de valoare care a realizat multe”, a declarat cu nonşalanţă Adrian Todoran.

Cu toate că nu este membru de partid, Lucian Morar va beneficia de susţinerea Mişcării Populare, formaţiune cu care a făcut o înţelegere deşi este membru în UNPR de ani buni.

„Lucian Morar este membru UNPR, din punctul nostru de vedere. Nu a demisionat şi nici nu a fost exclus. De ce să nu avem mai mulţi membri ai partidului printre candidaţi dacă se poate?”, a declarat Nuţu Fonta, preşedinte UNPR Maramureş.

În cazul în care Lucian Morar semnează o adeziune la Mişcarea Populară până la alegerile din luna iunie, potrivit Legii aleşilor locali îşi pierde automat mandatul de primar. Candidatura lui va fi lansată chiar mâine în prezenţa preşedintelui de partid, Traian Băsescu.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA