AcasăAdministrațieBULETIN RUTIER - Vezi situația drumurilor și a vremii astăzi, 11 decembrie

BULETIN RUTIER – Vezi situația drumurilor și a vremii astăzi, 11 decembrie

DISTRIBUIȚI

BULETIN RUTIER  Vremea a fost în general închisă. Cerul a fost mai mult noros și pe arii relativ extinse a plouat. La munte a nins. Cantitatea maximă de precipitații căzută a fost de 7.2 l/mp și a fost înregistrată la Firiza. Vântul a suflat slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă de până la 43 km/h (Vf. Iezer). Temperaturile maxime au fost cuprinse între 3 grade la Târgu Lăpuș și 4 grade la Baia Mare, Ocna Șugatag.

Stratul de zăpadă, prezent local în zona montană, măsura până la 14 cm la Vf. Iezer.

La primele ore ale dimineții temperatura aerului era cuprinsă între -1 grad la Ocna Șugatag și Sighetu Marmației, respectiv 1 grad în Baia Mare și Târgu Lăpuș.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed. Pe DN 18, în Pasul Prislop, se găsește depus, între km 156 și km 180, pe carosabil un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm. Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 17 utilaje și au împrăștiat 68 tone de sare.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta oră: -2 grade la Cavnic, Ocna Șugatag și Petrova, -1 grad la Borșa și Sighetu Marmației, 0 grade la Târgu Lăpuș, 1 grad în Baia Mare și Seini.

Vremea rămâne și astăzi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local, îndeosebi seara și noaptea, vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 2 grade, iar cele minime între -4 si -2 grade. Izolat vor fi
condiții de ceață.

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș 
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA