AcasăActualitate112BULETIN RUTIER MARAMUREȘ 7 DECEMBRIE 2017 – Vezi starea vremii și a...

BULETIN RUTIER MARAMUREȘ 7 DECEMBRIE 2017 – Vezi starea vremii și a drumurilor din județ

DISTRIBUIȚI

 

BULETIN RUTIER MARAMUREȘ 7 DECEMBRIE 2017 Societatea Drumuri și Poduri, care se ocupă de întreținerea drumurilor publice din județul nostru, anunță prin intermediul Consiliului Județean Maramureș starea vremii și a carosabilului.

 

Starea  vremii

În  ultimele 24 de ore , cerul a fost acoperit, cu precipitaţii sub formă de ninsoare în timpul zilei şi lapoviţă şi ploaie pe timpul nopţii. În cursul dimineţii s-au înregistrat următoarele temperaturi: Baia Mare +1oC,  Tg.Lăpuş +1oC, Fereşti +0oC, Leordina +0oC, Cavnic +0oC.

Starea  drumurilor

S-a intervenit cu un număr de 33  utilaje şi s-au împrăştiat 414 tone de material antiderapant  pentru prevenirea şi combaterea poleiului. Circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, carosabilul fiind curat şi umed.

Nu au fost semnalate evenimente deosebite, mai arată cei de la Drumuri și Poduri Maramureș.

Informații furnizate de către Consiliul Județean Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/la-casa-tineretului-din-baia-mare-11-studente-concureaza-pentru-titlul-de-miss-universitaria-2017/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/craciun-baia-mare-concert-stefan-banica-junior-si-alte-evenimente-cultural-artistice-centrul-vechi/

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA