Acasă Administrație BULETIN RUTIER 21 IANUARIE - Vezi care este starea drumurilor și a...

BULETIN RUTIER 21 IANUARIE – Vezi care este starea drumurilor și a vremii în județul Maramureș

DISTRIBUIȚI

BULETIN RUTIER 21 IANUARIE Vremea a fost apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil la munte și noros în zonele joase. Vântul a suflat slab. Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Cel mai rece a fost la Ocna Sugatag -5 grade.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed pe DN1C și E 58, respectiv parțial umed în rest. Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, între km 160 și km 180. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 11 utilaje și au răspândit 25 tone de material antiderapant. Sectorele de drumuri județene au carosabilul curat și parțial umed. S-a acționat cu 11 utilaje și împrăștiat 128 tone de material antiderapant.

Cer parțial acoperit, vânt liniștit. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile. Nu au fost semnalate probleme. Fenomenele de iarnă sunt prezente pe cursurile de apă. Gheața se găsește la malurile râurilor Cavnic, Lăpuș, Barsau, Mara, Iza, Ruscova, Vaser, Cislă, Vișeu, Tisa. Se mențin podurile de gheață cu ochiuri pe cursul râurilor Suciu, Lăpuș, Botiza și Iza. Sunt poduri de gheață pe râurile Iza și Mara (apa curge pe sub podurile de gheață). Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Stratul de zăpadă măsoară: 4 cm în Baia Borșa, până la 4 cm la Vf. Iezer, 1 cm la Baiut, Cavnic, Poiana Borșa și Valea Viseului. Valori ale temperaturii aerului la această oră: -7 grade în Pasul Prislop, -6 grade în Pasul Gutai și la Cavnic, -5 grade la Borșa, -4 grade la Vișeu de Sus, Ocna Sugatag, Târgu Lăpuș,-2 grade la Sighetu Marmației -1 grad în Baia Sprie, Baia Mare, Seini, Somcuta Mare.

Vremea va fi azi în județul nostru apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la munte. În zonele joase se va semnala nebulozitate joasă și local ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 2 grade iar cele minime între -7 și -4 grade.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA