AcasăAdministrațieBULETIN RUTIER 16 DECEMBRIE - Vezi care este starea drumurilor și a...

BULETIN RUTIER 16 DECEMBRIE – Vezi care este starea drumurilor și a vremii în județul Maramureș

DISTRIBUIȚI

BULETIN RUTIER 16 DECEMBRIE Cerul a fost variabil, mai mult noros azi-noapte și au căzut precipitații sub formă de ploaie. În zona montană înaltă, la începutul intervalului și în cursul nopții, a nins slab. Vântul a prezentat intensificări în zonă montană înaltă. Temperaturile au fost pozitive. Cel mai rece a fost la Cavnic și Târgu Lăpuș 2 grade Celsius.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe sectoarele de drumuri publice din județ. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este umed în zona montană înaltă (Pasul Prislop), parțial uscat în zonele de deal și uscat în zona de șes. Strat de zăpadă se găsește în zona montană înaltă și măsoară 2 cm la Vf. Iezer. Cerul este acoperit pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice, vizibiltatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, dar prezintă intensificări trecătoare în zona montană înaltă. Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă au fost ușor variabile. Nu au fost semnalate probleme.

Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță. Vremea va fi deosebit de caldă în județ pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade. Noaptea și dimineața, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.

Valori ale temperaturii aerului la această oră: 3 grade la Ocna Sugatag și Cavnic, 4 grade la Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus și Borșa, 5 grade la Sighetu Marmației, 6 grade în Baia Sprie, 7 grade în Seini și Șomcuta Mare, 8 grade în Baia Mare.

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA