AcasăAdministrațieBULETIN RUTIER 11 DECEMBRIE - Care este starea drumurilor și a vremii...

BULETIN RUTIER 11 DECEMBRIE – Care este starea drumurilor și a vremii în județul Maramureș

DISTRIBUIȚI

BULETN RUTIER 11 DECEMBRIE  Vremea a fost caldă pentru această perioadă în județ. Au căzut precipitații sub formă de ploaie pe arii extinse. În zona montană înaltă, precipitațiile au fost mixte. Vizibilitatea este redusă în trafic, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Gutai, între km 15 și km 25. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed.

Angajații secției au acționat preventiv și au împrăștiat 19 tone de sare (11 tone în Pasul Prislop și opt tone în Pasul Gutâi).

Strat de zăpadă se găsește doar în zona montană înaltă și măsoară 4 cm la Vf. Iezer. Valori ale temperaturii aerului 2 grade la Borșa, 3 grade la Vișeu de Sus, Cavnic, Ocna Sugatag, Sighetu Marmației și Baia Sprie, 4 grade în Baia Mare și la Seini Debitele și nivelurile cursurilor de apa au fost ușor variabile. Nu au fost semnalate probleme.

Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza serealizeaza în condiții de siguranță. Vremea va fi și astăzi în judetmai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Izolat va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 8 grade, iar cele minime între 0 și 3 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA