spot_img
AcasăActualitateBREAKING NEWS: Unul dintre jucătorii CSM Știința, proaspăt ajunși în țară după...

BREAKING NEWS: Unul dintre jucătorii CSM Știința, proaspăt ajunși în țară după ce au fost blocați în Africa de Sud, testat pozitiv cu COVID. Nu se știe momentan dacă este vorba despre nouă tulpină a virusului, Omicron.

DISTRIBUIȚI

Informații de ultimă oră transmise de CJSU Maramureș. Unul dintre sportivii campioanei României la rugby a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Lotul, împreună cu staff-ul echipei au ajuns în țară ieri seară cu o aeronava TAROM trimisă de oficialii Guvernului după ce au rămas blocați în Africa de Sud timp se câteva zile. Motivul blocajului a constat în întreruperea curselor aeriene între Europa și zona respectivă după descoperirea unei noi variante de Coronavirus, numită Omicron, în speranța că aceasta nu se va răspândi și în alte țări.

În urma testării RT-PCR a probelor recoltate aseară la Aeroportul Internațional Maramureș, un jucător al echipei a ieșit pozitiv. Conform surselor ActualMM, jucătorul, internat la Spitalul de Boli Infecțioase și  Baia Mare, este vaccinat. Conform acelorași surse, este vorba despre Ovidiu Cojocaru. Starea sa de sănătate este buna.

Un jucător din cadrul echipei de rugby Știința Baia Mare a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Rezultatul  probei RT-PCR recoltată aseară la Aeroportul Internațional Maramureș are rezultat pozitiv. Jucătorul este internat in spital. Nu are probleme de sănătate, dar este ținut sub observație și beneficiază de tratament medical Având in vedere istoricul de călătorie în Africa de Sud, se va recolta o nouă probă care va fi trimisă pentru secvențiere la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, București.”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA