spot_img
AcasăNews AlertBREAKING NEWS/ACTUALIZARE - UNPR Baia Mare a trecut în bloc la PNL

BREAKING NEWS/ACTUALIZARE – UNPR Baia Mare a trecut în bloc la PNL

spot_img

DISTRIBUIȚI

BREAKING NEWS Un anunț de ultimă oră a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă care a început la ora 12.00 în sala de ședințe din clădirea M1 din Centrul Vechi. UNPR Baia Mare a trecut în bloc la PNL, primele 40 de adeziuni fiind deja depuse.

PNL a semnat în urmă cu o săptămână un protocol cu Coaliția pentru Baia Mare

Ligia Micle, fostul președinte UNPR Baia Mare a declarat că nu s-a mai regăsit în noua structură, după „mariajul” cu PMP. Alături de ea au venit în PNL, care s-a aliat cu Coaliția pentru Baia Mare, prin protocolul semnat în urmă cu o săptămână, alți 40 de uneperiști.

La începutul conferinței, primarul interimar Marinel Rob și Clara Sinn (FDGR), și-au semnat adeziunile la PNL.

ACTUALIZARE

Mutare de ultimă oră pe scena politică din municipiul Baia Mare. Întreaga organizație a fostei UNPR Baia Mare a trecut la PNL.

Decizia a fost luată în bloc, progresiștii fiind nemulțumiți de aspectele regăsite în noul PMP rezultat după fuziune.

Anunțul dezicerii de cei de la mișcarea populară a fost făcut astăzi, 13 octombrie, public în cadrul unei conferințe de presă.

În același cadru, Marinel Rob, primarul interimar al municipiului Baia Mare și Clara Sinn, președintele FDRG și-au semnat adeziunile la PNL. Potrivit declarațiilor făcute de către Mircea Dolha, președintele PNL Maramureș, și alte organizații ale UNPR-ului de la nivelul județului Maramureș și-au arătat interesul de a trece de partea liberalilor.

„Sunt onorat cî UNPR are oameni de bună calitate și că aceștia au decis să vină alături de noi. Inclusiv aleșii locali și județeni sunt dispuși să își piardă mandatul pentru a fi în PNL. Oamenii de bună calitate sunt așteptați alături de noi și lansez o invitație la nivel național. Ne dorim ca cei de la centru să ia exemplul celor de la Baia Mare”, a spus Mircea Dolha.

Astăzi, 40 de adeziuni din partea membrilor UNPR Baia Mare au fost deja depuse la PNL.

„În urmă cu șase ani am fost numită președintă la UNPR Baia Mare. Am în spatele meu o echipă profesionistă și loială, împreună cu care dorim să ducem mai departe proiectele pentru Baia Mare.

Vă asigurăm de toată promptitudinea și loialitatea noastră. În ultima perioadă nu ne-am regăsit în noua structură PMP și de aceea am venit alături de PNL și Coaliția pentru Baia Mare”, a declarat Ligia Micle în cadrul conferinței de presă.

Citește și: http://2.actualmm.ro/protocol-coalitia-pentru-baia-mare-si-pnl-fac-front-comun-pentru-baia-mare-si-maramures/

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA