Acasăsinucidere maramuresBRAD - Ce culori de globuri punem în acest an în pomul...

BRAD – Ce culori de globuri punem în acest an în pomul de Crăciun

DISTRIBUIȚI

Anul acesta tendinţa la brad, globuri, culoare este roşu şi auriu, deci clasicul roşu cu auriu a revenit în tendinţe. Cine are acasă globuri roşii dar şi alte ornamente aurii să le scoată de la păstrare pentru că sunt un must have.

„Roşu cu verde sunt culori complementare şi adevărul este că merg cel mai bine. Dar se poate folosi tematica. Îmi place foarte mult la împodobirea unui brad să se folosească tematica. De exemplu, îţi alegi ca şi tematică lemnul şi îţi pui tot ce ţine de globuri, ornamente din lemn, de exemplu conuri. Acestea se pot vopsi în roşu sau auriu”, spune Ramona Năprădean, creator de modă.

Cei mai îndrăzneţi pot merge pe violet sau se poate adopta o idee primăvăratecă. Astfel, un brad împodobit cu tematica “primăvara” va avea în loc de clasicele globuri şi beteală, floricele, fluturi, frunze sau păsărele.

„Se mai poate adopta un alt trend foarte actual, cel al albului pur. Toate par îngheţate, fulgi de nea, pene, dar toate de culoare albă”, a mai spus designerul.

Mare atenţie şi la feul în care decoraţi restul casei. Dacă vreţi să “luaţi” ochii invitaţilor atunci trebuie să adoptaţi şi în restul casei decoraţiuni similare cu cele de pe brad sau măcar să respectaţi paleta cromatică.

De asemenea designerii spun că în niciun caz să nu decoraţi un brad de culoare albă cu decoraţiuni în aceeaşi culoare sau unul de culoare verde cu ornamente verzi. Dacă ţineţi neapărat la această culoare, puteţi adopta un acvamarin sau un turcoaz, culori care arată foarte bine atât pe alb cât şi pe verde.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA