AcasăActualitate112BRACONAJ CINEGETIC LA SUCIU DE SUS - Băimărean cercetat pentru deţinere în...

BRACONAJ CINEGETIC LA SUCIU DE SUS – Băimărean cercetat pentru deţinere în captivitate a şase căprioare

spot_img

DISTRIBUIȚI

BRACONAJ CINEGETIC LA SUCIU DE SUS În urma unor activităţi desfăşurate miercuri, 23 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu poliţiştii din Suciu de Sus şi cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj Napoca au găsit la o locuinţă situată pe raza localităţii Suciu de Jos şase exemplare de interes cinegetic din specia căprior.


Din primele verificări efectuate s-a constatat că animalele au fost ţinute în captivitate de un băimărean de 24 de ani, care nu deţine autorizaţiile necesare pentru a deţine în captivitate specii de interes cinegetic.

Un căprior, apt pentru a supravieţui în mediul natural, a fost lăsat în libertate iar alte cinci căprioare au fost predate în custodie gestionarului fondului de vânătoare Suciu – Groşi, administrat de Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Breaza.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere în captivitate a unor specii de interes cinegetic.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

citeşte şi CRIMĂ LA BORȘA – Un cioban a torturat o bătrână de 70 de ani, a mutilat-o apoi a lăsat-o să zacă până la moarte. Totul pentru că nu i-ar fi dat bani împrumut

ISU INFORMEAZĂ – 10% din unitățile de învățământ nu au autorizație de securitate la incendii

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA