AcasăActualitate112BRACONAJ CINEGETIC LA FIRIZA - Bărbat prins la vânătoare fără a avea...

BRACONAJ CINEGETIC LA FIRIZA – Bărbat prins la vânătoare fără a avea completată autorizaţia de vânătoare

spot_img

DISTRIBUIȚI

BRACONAJ CINEGETIC LA FIRIZA Duminică, 17 septembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat activităţi de control pe raza fondului de vânătoare Valea Neagră.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat în locul numit „Berdo-Vidra”, de pe raza Ocolului Silvic Firiza, un băimărean în vârstă de 37 de ani, ce se afla la vânătoare fără a avea completată autorizaţia de vânătoare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au ridicat arma letală de vânătoare a acestuia, şapte cartuşe aferente armei, şi au indisponibilizat autoturismul cu care se deplasa băimăreanul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic şi continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

Citeşte şi

AFLĂM DE LA CJSU MARAMUREŞ – Cursuri suspendate în cinci unități de învățământ, 20 de mașini avariate în Baia Mare şi imobile afectate de vijelie ale Direcției Sport și Tineret

BUN CĂUTAT PENTRU CONFISCARE – Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit la PTF Sighet

COMUNICAT DE LA VITAL -Mai multe localități nu au apă potabilă din cauza lipsei de energie electrică la stațiile de pompare

DUPĂ FURTUNĂ – Főtér Fesztivál – Zilele Maghiare Băimărene… la final

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA