AcasăActualitateSocialBozânta Mică: Talharul copilului de 12 ani a fost arestat preventiv

Bozânta Mică: Talharul copilului de 12 ani a fost arestat preventiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 29 noiembrie 2014, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului COVACI VLAD GABRIEL, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Anterior, la data de 28 noiembrie 2014, inculpatul a fost reţinut pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 28 noiembrie 2014, în jurul orei 17.40, în timp ce se afla pe raza localităţii Bozânta Mică, inculpatul Covaci Vlad Gabriel a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate D.A.G., în vârstă de 12 ani, şi a sustras de la aceasta mai multe bunuri, cauzându-i un prejudiciu în valoare totală de 1.000 lei.

La data de 29 noiembrie 2014, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA