spot_img
Acasăsinucidere maramuresBOX OFFICE - Batman și Superman pe primul loc la încasări în...

BOX OFFICE – Batman și Superman pe primul loc la încasări în week-end

DISTRIBUIȚI

Supereroii Batman și Superman au fost imbatabili în box office-ul nord-american în week-end de Paștele catolic, conform estimărilor de duminică ale studiourilor de producție cinematografică, relatează agenția DPA.

Filmul ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, cu Ben Affleck și Henry Cavill în rolurile principale, a adus producătorilor încasări de 170 de milioane de dolari, în ciuda faptului că a fost aspru analizat de critici.

La nivel global, filmul a avut vânzări de încă 254 de milioane de dolari, ceea ce face din el cel mai de succes film cu supereroi după premiera internațională.

Filmul de animație ‘Zoomania’ s-a clasat pe locul al doilea cu vânzări de 23 de milioane de dolari în cel de-al patrulea week-end în cinematografe. Până acum, acest film a avut încasări totale de 240 de milioane de dolari, conform box-office-ului nord-american.

Pe locul al treilea se clasează comedia romantică ‘My Big Fat Greek Wedding 2’, continuarea filmului de top din 2002, cu încasări de 18 milioane de dolari, mai notează agenția DPA.

Sursa: Agerpres

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA