AcasăNews AlertBORSA - CONFLICT ARMAT – Un borşean intors din Italia a fost...

BORSA – CONFLICT ARMAT – Un borşean intors din Italia a fost reţinut de poliţişti

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţia Borşa a fost sesizată de către Iosif S., de 38 de ani, despre faptul că, pe strada în care locuieşte, din Borşa, s-ar fi tras focuri de armă. La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă care a identificat, în faţa locuinţei reclamantului, pe sol, şase tuburi de cartuş de calibru 12, corespunzătoare unei arme de vânătoare. Acestea au fost ridicate de către poliţişti în vederea expertizei.

În urma activităţilor întreprinse şi din primele verificări efectuate de către poliţişti rezultă că, în seara zilei de 14 august, în jurul  orelor 23.00, între doi bărbaţi, IOSIF Sas, cel care a reclamat fapta la poliţie şi Florin Sas, de 33 de ani, ambii din Borşa, a avut loc o altercaţie fizică, în Baia Borşa. În cadrul măsurilor operative declanşate, poliţiştii l-au depistat în aceeaşi noapte pe Florin S. iar în autoturismul condus de către acesta, s-a găsit şi identificat un cartuş nepercutat, tot de calibrul 12, care a fost ridicat în vederea efectuării expertizei de specialitate, în timp ce autoturismul a fost indisponibilizat pentru cercetări.

Pentru a documenta cauza, poliţiştii, în baza autorizaţiei primite de la Judecătorie, au efectuat ieri şi percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate mai multe tuburi de cartuşe de vânătoare, de calibru 12 si mai multe elemente de muniţie. Elementele de muniţie au fost ridicate de către poliţişti şi vor face obiectul unei constatari tehnico-stiintifice balistice.

Florin Sas nu este membru vânător şi nu este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii. Faţă de acesta, s-a început urmarirea penala, sub aspectul  săvârşirii infractiunilor de uz de arma letala fără drept, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, lovire si ameniţare. Cercetările continuă cu cel în cauză în stare de retinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, cu propunere de arestare preventiva.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA