AcasăActualitateSocialBONĂ HOAŢĂ - O tânără din Ocna Şugatag a fost angajată să...

BONĂ HOAŢĂ – O tânără din Ocna Şugatag a fost angajată să aibă grijă de copilul unei familii din Sighet. Acestora le-a furat banii şi alte bunuri

spot_img

DISTRIBUIȚI

La Sighetu Marmaţiei, o femeie este suspectă de comiterea unui furt din locuinţă. Cea în cauză este Irina H., de 23 de ani, din localitatea Ocna Şugatag şi care a fost angajată ca bonă pentru un copil mic, de o persoană din Sighetu Marmaţiei. În perioada 01-17.01.2012 a sustras din locuinţa unde lucra 100 de euro si mai bunuri, estimate de partea vătămată la circa 3.000 lei.Femeia este cercetată în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Autori de furturi identificaţi de către poliţiştii secţiei rurale Groşi

Poliţiştii Secţiei 1 de poliţie rurală Groşi  i-au identificat pe suspecţii a două furturi comise pe raza localităţii Coltău. Este vorba de doi tineri, Zoltan R., de 19 ani şi Stefan K., de 15 ani, ambii din localitatea Coltău. Unul dintre furturi a fost săvârşit în 30 decembrie anul trecut, când hoţii au sustras un gard împrejmuitor al unui teren de pe raza comunei. De asemenea, cei doi au mai sustras dintr-o casă în construcţie, mai multe bunuri, furt reclamat în 16.01.2012.  Prejudiciul, în valoare totală de circa 1.000 lei a fost recuperat parţial. Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

A furat lemnul de foc al vecinului său

Tot la Sighet, o familie care locuieşte pe strada Cuza Vodă din municipiu, a reclamat ieri la poliţie, faptul că persoane necunoscute au sustras  doi metri ster de material lemnos de esenţă fag, din gradina din spatele blocului. Poliţiştii l-au identificat în scurt timp pe suspect, Ioan R., din Sighetu Marmaţiei, vecin cu reclamanţii. O parte din lemn a fost recuperată şi returnată părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA