spot_img
AcasăEvenimentSportBOMBĂ ÎN TENIS - Maria Şarapova a anunţat că a fost depistată...

BOMBĂ ÎN TENIS – Maria Şarapova a anunţat că a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la Australian Open!

DISTRIBUIȚI

Maria Şarapova a anunţat, într-o conferinţă de presă,  că a fost depistată pozitiv la un control antidoping la Australian Open! A fost informată printr-o scrisoare primită din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF),  în urmă cu câteva zile.

Am primit o scrisoare de la ITF și mi s-a spus că am picat testul antidopping la Australian Open. Am primit un medicament de la doctor, care timp de 10 ani nu a fost interzis. Eu nu știam asta și am luat medicamentul din cauza problemelor medicale, a declarat Maria Şarapova într-o conferinţă de presă.

Sportiva a precizat că medicamentul, pe care îl ia din  2006,  se numește Mildronate, şi conţine  o substanță numită Mildonium,  care este interzisă de la 1 ianuarie 2016, lucru pe care nu l-a ştiut.

Îmi asum această greșeală și știu că vor fi consecințe. Nu vreau să îmi termin cariera în acest fel și sper să primesc încă o șansă. Este corpul meu și este doar vina mea, a spus Sharapova.

Rusoaica de 28 de ani a avut probleme majore  de sănătate anul acesta şi nu a mai jucat de la prezenţa în semifinalele Australian Open.

Şarapova a fost numarul 1 mondial timp de 21 de săptămâni şi este una dintre cele doar 10 jucătoare din lume care au reuşit Marele Slam – victorii finale la Melbourne, la Wimbledon, în Openul francez şi în cel american.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA