AcasăActualitate112BOLI DE VÂNZARE – Medicamente expirate și fără documente, vândute în Maramureș

BOLI DE VÂNZARE – Medicamente expirate și fără documente, vândute în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

BOLI DE VÂNZARE  Mai multe pachete cu ţigări şi medicamente expirate, pentru care nu existau documente de provenienţă, au fost confiscate de către poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş. Ei au constatat şase infracţiuni, pe timpul unor acţiuni desfăşurate în această perioadă.

Oamenii legii au verificat sediile a 27 de societăţi comericale şi 21 de persoane fizice. În urma acestor controale, ei au constatat şase infracţiuni, patru privind contrabanda cu ţigri şi două, privind comercializarea de produse alterate, conform Adevărul.ro.

Au fost indisponibilizate 2.720 ţigarete, în valoare de 1.564 lei, şi 1.839 comprimate aparţinând mai multe sortimente de medicamente, în valoare de peste 2.000 lei, care aveau termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale”, arată comunicatul remis presei de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.000 lei, a fost ridicată în numerar suma de 866 de lei şi au fost confiscate 15 kg de carne ce urma a fi comercializată ilegal. Controalele s-au încadrat în seria de acţiuni organizate de poliţiştii maramureşeni privind prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, a  contrabandei cu ţigarete şi a comerţului ilicit cu produse alimentare şi nealimentare.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA