spot_img
AcasăLifestyleSănatateACTUALIZARE/ BOALĂ CURATĂ ÎN SIGHET! - Cum transportă și manipulează angajații unei...

ACTUALIZARE/ BOALĂ CURATĂ ÎN SIGHET! – Cum transportă și manipulează angajații unei măcelării carnea ce urmează să fie vândută clienților

DISTRIBUIȚI

BOALĂ CURATĂ ÎN SIGHET! Imagini de-a dreptul șocante au fost surprinse în Sighetu Marmației. Angajații unei măcelării din oraș au fost surprinși în timp ce transportau și manipulau carnea de porc, ce urma să fie vândută clienților, în condiții greu de imaginat în anul 2018.

În fotografii se vede clar cum carcasele de porc sunt transportate în autoutilitare direct pe podea (în unele fotografii se folosește nailon), șoferii urcă în vehicul fără papuci de protecție măcar, angajații măcelăriilor pun carcasele pe umăr și pun direct mâinile fără mănuși pe produs.

Potrivit VasileDale.ro, se pare că, deși s-au făcut nenumărate sesizări la Protecția Consumatorilor, însă fără niciun rezultat. Transportul carcaselor de porc proaspăt tranșate se desfășoare în același mod.

Vă trimit mai multe imagini, de la o măcelărie din Sighet și la etajul clădirii sunt locuințe, unde se tranșează aceste carcase de vită și porc, ca la un abator. Se aude sus în locuită. Vedeți în ce condiții sunt transportate , direct de pe grătarul de lemn sau de pe podeaua mașinii..! Vreau să vă spun că aceste măcelării din Sighet , sunt ale lui unor importanți lideri politici, județeni și locali. Am o groază de poze și am făcut sesizări la Protecția Consumatorului și nici o măsură nu au luat! Dar totuși, am vrut să vă pun în temă cu acești indivizi periculoși, care sunt de temut în oraș că ei sunt la putere. Mai mult, în curtea interioară, după peretele interior a măcelăriei, mișună șobolanii. În vară am filmat o familie de șobolani cu șapte pui. Acum caut cui am trimis filmulețul, că am șters multe dintre poze și filmulețe, ca să vi le trimit și dumneavoastră! Vă dați seama! Cum e posibil să transporte carcasele de porc chiar așa, să defileze cu ele în cârcă pe șosea, printre mașini?! Vă mulțumesc anticipat și dacă doriți o să vă mai trimit poze și filmulețe, cu ce se petrece în orașul unde se agăță hartă în Cuiu’ primarului!!!”, este mesajul care a însoțit fotografiile.

Actualizare:

In baza informatiilor furnizate anterior va comunicam ca, o echipa de control a Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures, a efectuat un control la operatorul economic indicat de consumator, urmand ca reprezentantul legal al societatii care nu a fost de fata la ora efectuarii controlului, sa se prezinte conform invitatiei la sediul institutiei noastre, in vederea intocmirii procesului verbal de constatare a contraventiei prin care se vor aplica masurile legale in domeniul protectiei consumatorilor.

Totodata va informam ca, actuala sesizare va fi redirijata spre competenta solutionare catre Directia de Sanatate Publica Maramures, respectiv Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – D.S.V.S.A. Maramures.

Cunoscand numele operatorului economic, revin cu mentiunea conform careia, in cursul ultimului an de zile, la C.J.P.C. Maramures nu au fost inregistrate petitii care sa vizeze activitatea acestui operator economic sau avand acest subiect”, se arată în punctul de vedere transmis de către OPC Maramureș cu privire la aspectele semnalate în articol.

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA