AcasăNews AlertBLOG DE TRAFICANT DE DROGURI - Ionuţ Pintea despre sinuciderea lui Ioan...

BLOG DE TRAFICANT DE DROGURI – Ionuţ Pintea despre sinuciderea lui Ioan Ursuţ în Penitenciarul Gherla: „Se zvoneste despre colegul său de celulă, co-autor al jafului, ca ar fi membru al mafiei italiene, iar Ursuţ pur şi simplu ştia prea multe”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Într-o postare recentă (31 ianuarie 2012), Ionut Pintea arestat preventiv pentru consum şi trafic de droguri şi în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla povesteşte despre sinuciderea suspectului principal în cazul jafului secolului din Pasul Gutâi, Maramureş, Ioan Ursuţ. Iată ce scrie băimăreanul:

„Recent. o intamplare nefericita s-a produs nu departe de camera mea de detentie. Ioan Ursut (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ioan_Ursuț), autorul celebrului jaf din Pasul Gutai, a decis sa-si puna capat zilelor. Un oarecare sentiment nostalgic m-a cuprins in acea dimineata la aflarea vestii. La fiecare doua zile, cand ieseam pe coridor la telefon, il vedeam. Privirea lui rece si ochii sinistrii iti dadeau fiori. Avea infatisarea unui criminal in serie – inexpresiva. Nu stiu exact in ce stadiu era procesul sau, dar a ales o cale diferita de a scapa de inchisoare.

Zilnic trec pe langa fosta sa celula, a carei usa a fost sigilata de catre cei de la Biroul Criminalistica. Sinuciderea lui ramane invaluita in mister. Ursut si-a petrecut multi ani in spatele gratiilor, in tari ca Suedia sau Italia, avand la activ si mai multe evadari spectaculoase.

Nu a fost lasat nici un bilet prin care sa-si motiveze gestul, iar un om ca el, care a indurat atat de multe, sigur nu era speriat de inchisoare. Prin anumite cercuri se vorbeste intens despre colegul lui de camera, care de altfel este si co-autor al jafului. Se zvoneste ca ar fi membru al mafiei italiene, iar Ursut pur si simplu stia prea multe. Probabil ca adevarul va iesi la iveala in momentul cand se va incheia ancheta.

In pofida tuturor greselilor comise, Ioan Ursut, odihneste-te in pace!”

CITEŞTE ŞI ALTE POSTĂRI AICI

CITEŞTE AICI DESPRE PRIMUL BLOC DE TRAFICANT

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA