AcasăEvenimentBLOG DE TRAFICANT – Băimăreanul Ionuţ Pintea va petrece Sărbătorile de Iarnă...

BLOG DE TRAFICANT – Băimăreanul Ionuţ Pintea va petrece Sărbătorile de Iarnă în Penitenciarul Gherla

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto: adevarul.ro

In data de 8 decembrie băimăreanul Ionuţ Pintea a fost prezentat magistraţilor, care au dispus amânarea cauzei pentru 19 ianuarie 2012 precum şi menţinerea stării de arest a inculpatului. Acesta se află în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla.

www.2.actualmm.ro va prezentat faptul că băimăreanul şi-a construit un blog denumit http://bloggerpreventiv.wordpress.com, fiind primul bloc din România al unui traficant de droguri aflat în stare de arest preventiv.

sursa: http://bloggerpreventiv.wordpress.com/

În 5 decembrie 2011, Ionuţ Pintea scrie despre faptul că a fost în celulă i-a fost repartizat un nou coleg: clujeanul Alain Modrea, arestat preventiv într-un dosar de luare de mită:

“Salutari tuturor,

Imi cer scuze pentru intarziere, dar trec printr-o perioada mai complicata si nu ma pot concentra tot timpul la scris,

Sa revenim la story…

Timpul trece mai repede de cand m-am mutat cu Alain in celula. Avand in vedere ca amandoi aveam un anumit nivel de educatie, citeam mult. Asteptam cu nerabdare zilele de vizita, cand amandoi primeam de la cei dragi carti. Ne-am obisnuit destul de repede cu ideea ca societatea ne-a respins; devenisem niste infractori de drept comun. Nu voi critica acum sistemul judiciar din RO, dar in unele cazuri pedeapsa e mult prea mare pentru fapta comisa, iar arestarea preventiva a devenit un obicei, care nu prea e analizat. De exemplu Alain, colegul meu, care a detinut de-a lungul anilor doar functii importante, iar acum a fost arestat intr-un dosar care are atatea probe cate oua de “aur” face gaina. Dar este considerat pericol social, in fine… (…)”

CITEŞTE POVESTEA MAI DEPARTE: http://bloggerpreventiv.wordpress.com/2011/12/05/povesti-din-arest/

 

sursa: http://bloggerpreventiv.wordpress.com/

CITEŞTE ŞI POVESTILE DIN AREST ALE LUI IONUŢ PINTEA: http://bloggerpreventiv.wordpress.com/povestiri-din-arest/

 

CITEŞTE ŞI ARTICOLUL: http://www.2.actualmm.ro/blog-de-traficant-baimareanul-ionut-pintea-are-primul-blog-de-traficant-de-droguri-inchis-la-penitenciarul-gherla/#comment-271

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA