AcasăEvenimentSportBlestemul Wimblendon-ului! Horia Tecău şi Lindstedt au pierdut pentru a treia oară...

Blestemul Wimblendon-ului! Horia Tecău şi Lindstedt au pierdut pentru a treia oară consecutiv finala de dublu!

DISTRIBUIȚI

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 5, a pierdut pentru a treia oară consecutiv finala de dublu de la Wimbledon, românul şi suedezul fiind învinşi, sâmbătă, în ultimul act, de cuplul Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca).
Marray şi Nielsen, care au beneficiat de un wild card, au câştigat finala cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (7/5), 6-7 (5/7), 6-3, după trei ore şi 20 de minute de joc.
Jocul a fost întrerupt timp de aproximativ 40 de minute, după terminarea setului 3, pentru a se trage acoperişul peste terenul central deoarece a început să plouă.
Câştigătorii au obţinut un cec de 260.000 de lire sterline, iar perechea româno-suedeză 130.000 de lire sterline.
Tecău şi Lindstedt au mai jucat finala de la Wimbledon în 2010 şi în 2011, atunci fiind învinşi de cuplurile Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), respectiv Mike Bryan/Bob Bryan (SUA). Românul şi suedezul au trecut în acest an de Melzer şi Petzschner în semifinale.
Singurul român care a câştigat turneul de la Wimbledon la dublu masculin este Ilie Năstase. Acesta s-a impus, alături de americanul Jimmy Connors, în finala din 1973, în faţa unui cuplu australian, John Cooper/Neale Fraser.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA