AcasăActualitate112BISTRIȚA - Un tânăr a fost înjunghiat chiar sub ochii fiului de...

BISTRIȚA – Un tânăr a fost înjunghiat chiar sub ochii fiului de 9 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un tânăr a fost înjunghiat pe o stradă din Bistrița. El a fost resuscitat de echipajele medicale de urgență sosite la locul incidentului. Agresorul a fost deja preluat de polițiști.

Toată grozăvia a avut loc pe strada Tănase Tudoran din Bistrița. Din primele informații este vorba de un conflict spontan, între doi tineri.

Unul dintre ei, în vârstă de 30 de ani, era tatăl unui băiețel de 9 ani și tocmai adusese copilul mamei, de care se despărțise, acasă, de la Târgu Mureș, unde locuia.

Se pare că la ultimele vizite în familia tatălui, copilul i-a povestit acestuia și femeii cu care trăia că acasă, la Bistrița, este bătut de concubinul mamei.

Se pare că iubita tatălui a depus o plângere la Poliție în acest sens, iar astăzi, când au adus copilul acasă, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan pe tema plângerii depuse la Poliție.

Concubinul mamei a sărit cu cuțitul și l-a înjunghiat pe tată, chiar sub ochii fiului.

Imediat au ajuns în zonă echipajele medicale și cele ale poliției. Medicii au început resuscitarea bărbatului și, se pare, manevrele au avut succes. Agresorul a fost imobilizat și preluat de polițiști.

Sursa Bisttriţeanul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA